0599 313729 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00)

Liroja Fashion stelt zich voor!

Lirojafashion.nl is een enthousiast bedrijf met absolute passie voor alles wat met kleding te maken heeft. Vanuit de prachtige studio heeft eigenaresse Tiny een grote collectie kleding voor het hele gezin en onder het motto: mooie, moderne en trendy kleding hoeft niet duur te zijn!

De focus van Liroja Fashion is gericht op elke leeftijd en alle maten. Met name spijkerbroeken van een fantastische kwaliteit tegen scherpe prijzen is één van de speerpunten van Liroja Fashion.

Bedrijfsgegevens

Liroja Fashion.nl
Weenderstraat 65 
9541 TB  Vlagtwedde

Telefoon: 0599 - 313729  (ma t/m za 9.00 - 17:00)
Email: info@lirojafashion.nl

Kvk-nummer: 02093331
Btw-Nummer: NL102763902B01

Bankrekening: 148471234 (Rabobank)
IBAN: NL77RABO0148471234
BIC: RABONL2U


Onze werkwijze

Wij werken als (offline) kledingwinkel en (online) e-commerce bedrijf, daarnaast staan wij op markten, beurzen, braderien en geven wij kledingparty's. 

U kunt uw bestelling in veel gevallen gratis thuis laten bezorgen, wij bezorgen gratis vanaf € 100,00 (bij vooruitbetaling met iDeal, Paypal MisterCash of bank-overschrijving), daaronder worden slechts € 3,95 verzendkosten berekend.


Keurmerken

Lirojafashion.nl is aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur en BrowseSafe Veilig Internet Keurmerk.

WebwinkelKeur
De Stichting WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Alle leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.

De Stichting WebwinkelKeur beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


BrowseSafe
Veilig en betrouwbaar, met nadruk op veiligheid die webshops of websites kunnen leveren. Vanaf 2009 biedt Stichting BrowseSafe het BrowseSafe keurmerk: betere veiligheid, vertrouwen en maatschappelijk steun.

BrowseSafe is ontstaan vanuit de ICT branche en niet vanuit juridische achtergrond. Dit betekent dat het BrowseSafe keurmerk meer waarborgt dan alleen de algemene voorwaarden van webshops.

Kennis en kunde zijn altijd aanwezig bij Stichting BrowseSafe om steun en advies te leveren maar ook oplossingen voor webshops en websites zoals SSL certificaten, koppelingen tussen webshops en partners en beveiliging van persoonsgegevens.


 

Copyright © 2015 LirojaFashion.nl