0599 313729 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00)

100 dagen retourrecht

Volgens de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Dit wordt ook wel de zichttermijn of afkoelingsperiode genoemd.

Bij Lirojafashion.nl hebben we de zichttermijn standaard verlengd naar maar liefst 100 dagen, dit betekent dat u het aangekochte product ongebruikt in volledige nieuwstaat en in de originele verpakking zonder opgave van reden binnen deze 100 dagen mag retourneren. Enkel de kosten voor het retourzenden komen voor uw eigen rekening. Indien u een product wil ruilen dan worden er niet opnieuw verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie

Indien u een defect product heeft binnen de garantieperiode dan zal deze door Liroja Fashion altijd kosteloos in behandeling genomen worden. De garantietermijn is in alle gevallen minimaal 1 jaar en is van toepassing op schade aan nieuwe producten en productiefouten. Normale gebruikssporen en slijtage aan kledingstukken vallen uiteraard niet onder de garantie.

Let op!
Zorg ervoor dat het te retourneren product netjes en stevig verpakt is. Beschadiging of vermissing als gevolg van een ondeugdelijke verpakking zijn volledig voor rekening van de verzender.


"Herroepingsrecht volgens de wet"

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lirojafashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Indien u een bestelling wil herroepen kan gebruik gemaakt worden van het "Modelformulier Herroeping". Dit is echter niet verplicht, een email naar onze klantenservice is voldoende.
 

Copyright © 2015 LirojaFashion.nl