0599 313729 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00)

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, of kiezen om deze af te halen in onze winkel in Vlagtwedde.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct per email een bestelbevestiging. Vervolgens ontvangt een tweetal status-update emails als de bestelling verwerkt wordt en als deze is wordt verzonden of klaarligt voor afhaling.

Verzending

Producten welke in voorraad zijn en op werkdagen voor 16:00 besteld, worden dezelfde dag verzonden, de bestelling wordt dan de volgende dag bij u thuisbezorgd. Bestellingen na 16:00 worden de volgende werkdag verzonden.

Als u de bestelling thuis (of op het werk) ontvangen wil, dan wordt deze met PostNL naar u verzonden. PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag.

Na ontvangst van de verzendbevestiging kunt u er vanuit gaan dat de bestelling de dag erna zal worden bezorgd, het verzendproces is te volgen via de Track&Trace link in de email. Bij foutieve of onvolledige adresgegevens kan de levering vertragen, wij zullen dan contact met u opnemen om de juiste gegevens opnieuw te verwerken.

Levering

De PostNL pakketbezorger doet 2 afleverpogingen, indien er niemand thuis is tijdens deze afleverpogingen dan zal een poging gedaan worden het pakket bij één van de buren af te leveren. Er zal altijd een notificatiebriefje bij u in de brievenbus gedaan worden. Als afleveren niet mogelijk is dan zal het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt afgegeven worden, hier kunt u het pakket dan gedurende binnen 3 weken ophalen.

Al onze zendingen zijn verzekerd verzonden, wat betekent dat er een handtekening gevraagd wordt bij aflevering. Wij hebben in dat geval de zekerheid dat het pakket is afgeleverd, en u heeft de zekerheid dat deze niet zomaar voor de deur wordt gezet met alle gevolgen van dien.

Als een pakket bij u met transportschade wordt afgeleverd, dan kunt u deze het beste weigeren. Als u deze toch heeft aangenomen, bijvoorbeeld omdat de schade aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar was, dan vragen wij u om ons hierover direct te informeren.

Afhalen

Wanneer u er voor kiest om de bestelling bij ons af te halen dan gaan wij uw bestelde producten reseveren en klaarleggen in de winkel. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen ontvangt u hierover van ons per email een kennisgeving.

Let op!
Indien u nog geen afhaalbericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling waarschijnlijk nog niet klaar.


Afhaaladres:
LiRoJa Fashion.nl
Weenderstraat 65 
9541 TB  Vlagtwedde

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:30 - 18:00 uur
Woensdag: 13:00 - 18:00 uur
Donderdag: 13:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 13:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Bij het afhalen van uw bestelling kan ervoor gekozen worden om contant of met PIN betaald te worden.


 

Copyright © 2015 LirojaFashion.nl